ZDRAVI I VESELI BILI - ova internet štacija namjenjena je svima kojima je Trogir u srcu. Stranice je poveznica sa Facebook grupom "Trogir kroz povijest" kako bi se izbjega nedostatak u preglednosti objavljenih fotografija i članaka. Ovde je sve ono šta je objavljeno u grupi sortirano po kategorijama da je lakše pronac.
Trogir kroz povijest :https://www.facebook.com/groups/605241072892601/

U koliko je sadržajem ovog bloga povrjeđeno neko od Vaših prava (vlasništva , privatnosti ....) kontaktirajte nas . Hvala

ONLINE IZLOŽBA: 110. obljetnica osnutka DVD-a Trogir


Muzej grada Trogira 
petak, 17. travnja 2020.
ONLINE IZLOŽBA: 110. obljetnica osnutka DVD-a Trogir | #ostanidoma uz Muzej grada Trogira


U okviru nove #ostanidoma serije objava Muzeja grada Trogira očekuju vas online izložbe koje ste rado posjećivali, stoga vjerujemo da biste ih još jednom rado razgledali! Sjajna je ovo prilika i za sve one koji nisu bili u mogućnosti razgledati pojedine izložbe, a željeli su, da to učine sada.


Započinjemo s izložbom 110. obljetnica osnutka DVD-a Trogir koja je u atriju Muzeja grada Trogira bila postavljena u studenom 2013. godine kao dio raznolike i sadržajno bogate proslave hvalevrijedne obljetnice Dobrovoljnog vratrogasnog društva "Trogir".

Otvaranju izložbe prethodila je promocija istoimene monografije autora Marina Buble, a kako je bilo na promociji i otvaranju izložbe možete se prisjetiti u FOTOGALERIJI na Facebook stranici Muzeja grada Trogira.


U nastavku vas očekuju panoi, koji su uz brojne izložene predmete, od kojih se neki čuvaju unutar Zbirke suvremene povijesti Muzeja grada Trogira (primjerice Službovnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Trogiru iz 1909., prva zastava DVD-a Trogir iz 1912., ...) činili ovu izložbu:Uistinu se nadamo da smo sadržajno obogatili vaše #ostanidoma slobodno vrijeme ovom online izložbom.


Zahvaljujemo DVD-u Trogir na ustupljenim materijalima, a zahvalni smo i svima koji će podijeliti ovaj sadržaj na društvenim mrežama kako bi i drugima pokazali ovaj dio bogate povijesti vatrogastva u Trogiru.

Nema komentara: