ZDRAVI I VESELI BILI - ova internet štacija namjenjena je svima kojima je Trogir u srcu. Stranice je poveznica sa Facebook grupom "Trogir kroz povijest" kako bi se izbjega nedostatak u preglednosti objavljenih fotografija i članaka. Ovde je sve ono šta je objavljeno u grupi sortirano po kategorijama da je lakše pronac.
Trogir kroz povijest :https://www.facebook.com/groups/605241072892601/

U koliko je sadržajem ovog bloga povrjeđeno neko od Vaših prava (vlasništva , privatnosti ....) kontaktirajte nas . Hvala

22 stare fotografije iz arhive Osnovne škole Petra Berislavića | dio 2.

22 stare fotografije iz arhive Osnovne škole Petra Berislavića | dio 2.
utorak, 4. lipnja 2019.
Objavio/la Muzej grada Trogira u 06:21
TROGIR TIME TRAVEL

Dragi gledatelju i skrolatelju, drugi dio melema za oči ti je pred očima. U njemu ti donosimo 22 fotografije nedavno izložene u atriju Muzeja grada Trogira na izložbi u povodu 110. obljetnice Osnovne škole Petra Berislavića. Ukoliko si možda propustio prvi dio, možeš ga pronaći pod naslovom 20 starih fotografija Trogira iz arhive Osnovne škole Petra Berislavića | dio 1.
























Zahvaljujemo g. Branku Lisičiću i Osnovnoj školi Petra Berislavića što su podijelili ove fotografije na izložbi u Muzeju grada Trogira i dozvolili nam da presnimke podijelimo na Trogir Time Travelu.

Nema komentara: