ZDRAVI I VESELI BILI - ova internet štacija namjenjena je svima kojima je Trogir u srcu. Stranice je poveznica sa Facebook grupom "Trogir kroz povijest" kako bi se izbjega nedostatak u preglednosti objavljenih fotografija i članaka. Ovde je sve ono šta je objavljeno u grupi sortirano po kategorijama da je lakše pronac.
Trogir kroz povijest :https://www.facebook.com/groups/605241072892601/

U koliko je sadržajem ovog bloga povrjeđeno neko od Vaših prava (vlasništva , privatnosti ....) kontaktirajte nas . Hvala

nedjelja, 12. studenoga 2017.

The Courtauld Institute of Art

26 fotografija Trogira iz "The Courtauld Institute of Art" | Neke vidimo po prvi put!
Internetska stranica "Art and Architecture", među ostalim, sadrži i odabrane (digitalizirane) fotografije koje se čuvaju u Conway Library  - dijelu The Courtauld Institute of Art. Fotografije koje se nalaze na njihovim stranicama snimili su fotografi Instituta, ali i studenti na terenskoj nastavi. Bogatstvu zbirke fotografija doprinijeli su i fotografi Tim Benton i James Austin donacijom vlastitih fotografija.

 Autore sljedećih fotografija, snimljenih u Trogiru, nismo uspjeli ustanoviti. Također, godina nastanka fotografija nije navedena, no može se pretpostaviti da su nastale oko 1930-e godine. 
izvor